Inzicht krijgen

De taal van de planeten

Over Astrologie

Astrologie is een prachtig middel om inzicht te krijgen in wie je bent, wat je kunt, waar je sterke en minder sterke punten liggen en hoe je daar het beste mee om kunt gaan. Het geeft inzicht in alle levensgebieden zoals werk, relaties, kinderen, hobby’s, verleden en toekomst. Het geeft aanwijzingen voor wat er nu te doen staat en ondersteunt je bij je persoonlijke groei.

De planeten die wij vanaf de aarde kunnen waarnemen staan op het moment van jouw geboorte ergens aan de hemel en geven een beeld van wie jij bent, van wat er in potentie aanwezig is. Die potentie ontwikkelt zich soms vloeiend en soms met hobbels, afhankelijk van hoe planeten met elkaar in verbinding staan. Astrologie wijst je de weg en geeft inzicht in talenten, tendensen en ook valkuilen.

Je geboortehoroscoop is een soort van persoonlijkheidskaart. Het wordt weergeven in een cirkel die verdeeld is in 12 huizen. Elk huis staat voor een levensgebied. De dag dat je geboren wordt geeft je sterrenbeeld aan. Het exacte tijdstip van geboorte bepaalt je ascendant (hoe je je laat zien) en de verdeling van jouw persoonlijkheid binnen de verschillende levensgebieden, de huizen.
Met behulp van de stand van andere relevante planeten kan jouw persoonlijke levensverhaal verteld worden. Je begrijpt al dat er het nodige rekenwerk en interpretaties nodig zijn om het verhaal uit de stand van de planeten duidelijk te maken.

Een astroloog is iemand die de taal van de planeten heeft leren vertalen en jou kan vertellen waar je staat en antwoord kan geven op vragen die jij over je leven hebt.

001 - logo

Astrologie als hulpmiddel om inzicht te krijgen in jezelf