Ontmoet Josée Gobets

Wie ben ik

Sommige vragen in het leven zijn makkelijk te beantwoorden. Vragen zoals: hoe heet ik, en waar kom ik vandaan? Mijn naam is Josée Gobets en ik ben geboren op 19 augustus 1964 te Alkmaar. Een lastiger te beantwoorden vraag is: wie ben ik? Lange tijd heb ik moeite gehad met het beantwoorden van deze vraag. Astrologie heeft mij hierbij geholpen en het zou iedereen kunnen helpen.

Ik heb altijd gedacht dat ik gelukkig zou worden als ik maar hard genoeg mijn best deed om een ‘beter’ mens te worden. Als ik maar van mijzelf zou houden, liefdevol klaarstaan voor mijn gezin en partner en succesvol zou zijn in mijn werk. Dan zou ik een geslaagd leven kunnen leiden. Natuurlijk voldeed ik niet aan mijn hoge eisen en zo werd mijn overtuiging dat ik niet goed genoeg was alleen maar gevoed.

Astrologie gaf me inzicht en antwoorden en veel werd helder. Ik begreep mijzelf beter doordat ik de patronen ging herkennen. De planeetstanden laten treffend zien waarom ik op bepaalde momenten worstelde met het leven en waarom ik op een bepaalde manier dacht en handelde. Het idee van ‘niet goed genoeg’ werd vervangen door een logica die mijn horoscoop mij aanreikte. En dat maakte ruimte voor groei in plaats van veroordeling van mijzelf. Ik ging astrologie ook bij beslissingen in zetten, omdat afhankelijk van de planeet standen het zich al dan niet gunstig of minder gunstig kan ontwikkelen.

“Er is nu overwegend rust en blijdschap in mijn leven, en ik word er blij van dit te delen door naar jouw horoscoop te kijken en jou te laten zien waar je staat en wat er nu te doen is”.

Ik ben nu 12 jaar aan het werk met astrologie en heb al veel mensen mogen begeleiden in hun zoektocht naar zichzelf en naar antwoorden op hun vragen met behulp van hun horoscoop. Ook werk ik al ruim 20 jaar met tarot en als je dat wilt kan ik dat ook inzetten bij een consult om een zo breed mogelijk beeld van jouw leven te laten zien.

001 - logo

Astrologie als hulpmiddel om inzicht te krijgen in jezelf