Werkwijze
Je kunt mij mailen om een consult aan te vragen. In de regel spreken we daarna bij mij in Leiden af en duurt het consult 1,5 uur. Een consult via skype of op een andere locatie is ook mogelijk. Je kunt via mail je voorkeur aangeven en we spreken af wat voor beiden past. Voor vragen en of informatie kun je me ook telefonisch benaderen.

De basis voor de uitleg is de stand van de planeten op het moment van het consult en hun stand op jouw geboortemoment. Aan de hand daarvan gaan we in op jouw vragen en zal ik in begrijpelijke taal uitleggen welke processen er gaande zijn, waarom je zaken zo ervaart, wat je kunt doen en wat je kunt verwachten. Jouw vragen zijn leidraad voor het consult.
Je kunt het gesprek opnemen, zodat je met volledige aandacht bij het consult kunt zijn en alles later thuis nog eens kunt afluisteren. Door je een realistische kijk te geven op wat er daadwerkelijk speelt, zal je inzicht vergroot worden en kun jij vervolgens je eigen keuzes maken. Ik heb ervaren dat een tarotlegging een waardevolle aanvulling kan zijn op een specifieke vraag. Het is aan jou om daar gebruik van te maken.

Tarieven
Een consult van anderhalf uur kost €115,-. Er is ook een mogelijkheid voor een kort consult voor het beantwoorden van een specifieke vraag. Een kort consult kost €45,- en duurt een half uur.

001 - logo

Astrologie als hulpmiddel om inzicht te krijgen in jezelf